ANNONCE

Amarone vin til en særlig aften

Skal du i gang med at planlægge en helt speciel aften med en som du holder af? Måske er det en hyggelig og romantisk date, som du står med ansvaret for. Og en særlig person, kræver selvfølgelig en særlig oplevelse. Derfor, er det selvfølgelig også på sin plads, at der skal være en lækker middag og en god flaske rødvin. Har du brug for mere inspiration til den særlige aften, så kan du læse med her og lade dig inspirere.

 

Amarone – et godt valg

Denne kraftige vin, stammer fra Norditalien og har en meget aromatisk smag, som er karakteristisk. Det der også gør denne vin unik, er at den er rigtig god sammen med kødretter. Gerne de krydrede af slagsen. Så hvis din date er glad for gode bøffer, eller bare kødretter generelt så er denne vin altså perfekt. Vil du gerne lære endnu mere om den skønne vin, så læs mere på HendesBlog.dk.

 

Den perfekte aften

Hvis det er dig som skal stå i køkkenet og trylle med dine kokke-evner til denne særlige aften, så er det måske en god idé at forberede sig i god tid. Hvis du ikke er en haj i et køkken i forvejen, så sæt gerne lidt ekstra tid af til at lave maden. Vær sikker på, at du har alle de råvarer som du har brug for til den store aften, så du ikke skal stresse over at skulle ned og handle igen. Hvis du virkelig vil imponere den særlige person, så kan du jo kaste dig ud i at lave tre-retters menu derhjemme. Dæk gerne et flot bord, som er enormt romantisk. En flot dug, servietter, dækkeservietter og levende lys, kan gøre rigtigt meget. Og så gør det heller ikke noget at du sætter noget stemningsfyldt musik på til den store aften.

 

 

 

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på print
Print