ANNONCE

Derfor kan vinen være god på en date

Når man skal møde en potentiel partner er der mange ting der skal spille, og man er derfor ofte nervøs eller anspændt. Forventningerne er ofte høje og dertil er man selv bange for at blive valgt fra. Skabes der for meget nervøsitet mellem parterne, så er der en sandsynlighed for at stemningen bliver så anspændt at man faktisk får svært ved at se hinanden igen.

 

Vin er for nogle en god måde at få taget spidsen af nervøsiteten på, og så kan den famøse drik også give anledning til gode samtaler, anekdoter eller beretningerne.

 

Men er det okay at være fuld på en date?

Når man siger at vin kan være en god måde at tage spidsen af nervøsiteten på til en date, så menes der få glas vin og ikke flere flasker. Vin består som bekendt også af alkohol, så det er uden tvivl en drik man kan blive beruset af.

Vil man gerne være seriøs på sin date og få det bedste ud af det, så er det for de fleste ikke den bedste forudsætning af blive alt for fuld. En let beruselse er for nogle mennesker helt i orden, mens andre foretrækker at være komplet ædru. Bliver begge parter beruset, så kan det både løsne op om seksuelle samtaler om sexlegetøj fra Lovebuddy, men det kan også tage en drejning, som man fortryder dagen efter.

Hvor meget vin eller anden alkohol man bør indtage på en pågældende date afhænger selvfølgelig af ens egne præferencer, men det er også en god idé at mærke efter hvad den anden person hælder til. Det er ikke hensigtsmæssigt at man drikker det ene glas efter det andet, hvis den anden person holder sig helt ædru. Det skaber en ubalance og stemningen og kan få daten til at ende meget brat.

Dating kan være mange ting, og nogle typer af dates gør det helt umuligt at indtage vin. Er man for eksempel ude og ride eller løbe en tur på sin date, så er et glas vin sjældent det naturlige valg. Men nyder man en god middag eller mødes man ude på en bar, så kan vinen være det perfekte værktøj til at bløde stemningen op mellem to mennesker der ikke kender hinanden særlig godt.

 

Måske er vin en fælles interesse?

Vin er ikke blot vin for mange mennesker, og nogle personer elsker at dykke ned i vinens verden og gå på jagt efter gode drue og årgange.

De seneste år er antallet af vin-entusiaster steget, og man kan derfor være heldig at skulle på date med en person der kender til vin og som man kan dele sin interesse med, hvis man altså besidder en sådan en.

Vinen kan således være en hobby som man kan forenes omkring, og dermed også en ice breaker som kan få resten af dagen eller aftenen til at forløbe mere gnidningsfrit.

Er det vinen der skal være omdrejningspunktet for mødet, så kan man med fordel tage på vinbar, vinsmagning eller hver især tage en flaske vin med på daten, som man gerne vil præsentere den anden for. På den måde kan man dele erfaringer og anekdoter omkring vin, og derved lære hinanden bedre at kende.

Tager man til vinsmagning sammen, så kan man få en oplevelse sammen, som man også kan tale om på sigt. Dette er en god måde hvorpå man kan udvikle en fællesskabsfølelse som i sidste ende kan udvikle sig til en romance.

Det er ikke altid at et godt kærligheds-match er et match, hvor begge parter har alle de samme interesser deriblandt vin, men har visse ting tilfælles, så vil det uden tvivl gøre de første møder mere afslappede og succesfulde.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på print
Print