ANNONCE

Har du overvejet en el-ladcykel som alternativ til bilen?

Transporterer du varer i dit lokalområde i det daglige? Så kan det være, du skal overveje at skifte transportform. El-ladcykler kan nemlig både være hurtigere, billigere og mere miljørigtig end en bil.

Gennem de seneste år er man begyndt at se flere og flere elektriske ladcykler i gadebilledet i de større byer. Og det er ikke udelukkende dem, som storbyforældre bruger til at fragte deres barn til og fra institution. Også de erhvervsdrivende har taget el-ladcyklen til dig, da den giver utroligt mange fordele.

Hvis man har en butik med udbringning, vil det være en stor fordel at kunne skifte sin varebil ud med en ladcykel. Det kunne være til at bringe mad, blomster, vin eller pakker ud med. Det kunne også være små håndværksvirksomheder eller viceværter, der kunne have gavn af en el-ladcykel.

Befinder man sig inde midt i en af de store danske byer, hvor biltrafikken er rigtig tæt, så viser undersøgelser, at man faktisk kan komme hurtigere frem på cykel. Og når man endda har elmotor på – så går det kun endnu hurtigere! Samtidigt kan man i dag få batterier med stor kapacitet, som sagtens kan holde i flere dage uden at skulle lades op.

 

Vin-picnic i skoven på ladcykel

Et batteri til en el-ladcykel kan holde i flere år, hvis det anvendes korrekt. Så selvom det på et tidspunkt skal skiftes, så forurener det ikke i nærheden af en dieseldrevet bil. Samtidigt forurener man heller ikke i sit nærmiljø, hvor både voksne og børn befinder sig til dagligt.

Det betyder også, at en elektrisk ladcykel er meget mere fremkommelig end en bil. Så skal man fx på tur ud i naturen, så er det en helt anden oplevelse, når man tager cyklen.

Mange børnefamilier og institutioner benytter allerede i dag ladcyklen, når de skal ud for at nyde naturen.

Så overvejer du at invitere din partner på en skøn frokost i det grønne, så kunne det være, du skulle hoppe op på en af de mange ladcykler fra www.el-ladcykler.dk

Hvis du er ekstra kreativ, så installerer du en lille vinkøler i ladcyklen, så du kan holde boblerne eller den mousserende vin ved den rette temperatur.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på print
Print