ANNONCE

Lej vinglas til festen og undgå opvasken

 

Der er ikke så mange der ejer et ubegrænset antal af vinglas, hvis nu man skal holde en større fest. Det kan selvfølgelig være charmerende at have glas i alle former og størrelser, men det lækreste, må vel alle være enige i, er at have glas der er af samme størrelse og facon – det ser professionelt ud, og giver en restaurantfølelse på den gode måde. Det er også en god mulighed for, at få nogle glas som ikke nødvendigvis passer i dit hjem, men som passer perfekt til festens tema eller for eksempel bryllup. Her kan du læse mer om hvordan du kan leje vinglas, få det perfekte bord til festen og undgå opvasken.

 

Lav det perfekte bord

De fleste der holder en fest drømmer om at være den perfekte vært eller værtinde, men du behøver ikke ta læse dig op på Emma Gad for at få det til at ske. Der findes mange gode måder du kan få dit bord til at se – nærmest professionelt stylet ud. Det er som nævnt ikke alle der har vinglas nok til en stor fest, og særlig ikke af ens størrelse. Det kan hurtigt blive både dyrt og upraktisk at skulle købe nye glas til måske 50-100 mennesker, og derfor findes der heldigvis andre, meget bedre løsninger. Leje af vinglas er den nemmeste og tit også den mest økonomiske løsningen, hvis du skal holde en stor fest, og ikke har vinglas nok selv.

Det er ikke kun vinglas du kan leje for at skabe det perfekte bord, du kan også leje skåler og service, så du får et ensartet og perfekt udtryk. Nogle anledninger kræver bare, at alt er på plads. For eksempel et jubileum eller et bryllup gør, at man gerne vil have en så god og perfekt fest som mulig, for at skabe gode minder for livet. Alle husker de smukke bordkort og den flotte opdækning, men hvis dine egne glas og service ikke lever op til forvæntningerne, er det en god plan at leje det du mangler – eller leje det du har lyst til for at alt skal passe ind i den vision du har.

 

Find inspiration på nettet

Find inspiration på Instagram eller pinterest for at finde ud af, hvordan du ønsker at dit bord skal se ud, allerede inden du bestiller vinglas fra Festgården. Så ved du præcis hvad du ser efter. Det er rart at blive inspireret. Du kan nemt undervurdere hvor godt gæsterne husker et perfekt opdækket bord, der passer ind i den stil festen eller brylluppet er i. Et veldækket bord gør faktisk en stor forskel.

 

Slip for opvasken – det er meget nemt

Noget af det folk sætter mest pris på hvis de bruger bestik, service og glas der er lejet, er hvis det også bliver taget hånd om opvasken. Det er godt nok rart at slippe det stres der er forbundet med opvask, især efter en større fest eller sammenkomst. Det er meget rart at send ansvaret til nogen andre, også selv om det måske koster lidt mere, end hvis man havde gjort det selv. Til gengæld står du tilbage med kun rare minder fra en god fest, og ikke flere timer med opvask efter gæsterne er gået.

Når der er obligatorisk opvask hos et udlejningsfirma som Festgården, betyder det også at du er garanteret for hvor rent det du modtager er. Så er det ikke den sidste lejer der har vasket op, men firmaet selv, så er man helt sikker på at det bliver gjort efter en god nok standard. Det er også et stort plus, så du er tryg ved, at det du får er rent og professionelt.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på print
Print