ANNONCE

Udfordre din indre sommelier

Interesserer du dig for hvad det er for nogle vine du indtager og elsker du at prøve nye sager, så kan det være at et vinabonnement er lige noget for dig. Få mulighed for at udfordre din indre sommelier når du modtager en vinkasse fra Suubz.

 

Afprøv de gode vine som du ikke selv har kunne finde

Som vinelsker, så kan det være vældig interessant at undersøge forskellige druer og at smage de forskellige druers ligheder alt efter hvad det er for en slags drue og hvor den kommer fra. Druer i vin har det med at give ligheder i forhold til stedet hvor vinen kommer fra og hvilket vind og vejr druerne har været udsat for.

Vinkasser på abonnement gør det muligt for dig at få hentet vin hjem i huset uden at du risikerer at det bliver ved med at være de samme vine der kommer i kassen for dig og du kan lettere komme ud på denne sti hvor du får muligheden serveret foran dig med, at afprøve nogle andre vine som du ikke nødvendigvis ville have valgt selv.

 

Forskellige abonnementer til forskellige behov

Du får ikke kun vine som ingen kender, når du vælger at abonnere på vinkasser hos Suubz. Suubz har nemlig sikret sig at det kun er dygtige eksperter med god erfaring og viden indenfor de forskellige områder, der vil håndplukke de varer du får med i din kasse. Abonnementer på alt fra champagne, øl, kaffe, te og gourmet, kan du finde hos Suubz.

Vælger du at abonnere på vin hos Suubz, findes der forskellige slags vinkasser der alle er forskellige i forhold til mængde og pris, men også i forhold til sammensætningen af vin. Du kan på denne måde få mulighed for at udfordre din indre sommelier og drage på eventyr når du giver dine smagsløg denne anderledes og gode oplevelse.

 

Få leveret din kvalitetsvin direkte til døren

Det er let at abonnere på en vinkasse hos Suubz og du kan til en hver tid altid annullere dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker at modtage din vinkasse. Her kan det være at du i stedet ønsker at abonnere på f.eks. blomsterbuketter eller noget helt tredje og så kan du klare at afmelde dit abonnement med ganske få klik.

Når du har valgt hvilken vinkasse du ønsker at modtage en til flere gange i måneden, så er det blot at læne dig tilbage og smække benene op, mens du venter på at din levering når frem til dig. Din levering vil blive sendt til din dør og selve leveringen er fragtfri for nu, så der kan faktisk være mange penge at hente hjem på denne måde.

Suubz sikrer at kvaliteten af din vinkasse eller de andre leveringer fra platformen kun vil indeholde det bedste af det bedste til prisen. Her er der ansat specialister der forstår at give dig noget som du muligvis allerede har kendskab til og som er af den bedste kvalitet, men Suubz sørger også for at bidrage med nye vine til dig og så kan du for alvor leve dig ind i rollen som sommelier, der lærer alt omkring vinens oprindelse.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på print
Print